Detoxikační náplasti BiomagickVěděli jste, že toxiny na naše tělo útočí ze všech stran a téměř pořád? Z životního prostředí, jídla, pití, ale také se vytváří například z negativních pocitů! Stačí byť jen trocha pravidelného stresu a když se jich nashromáždí příliš, tělo se reaguje tak, že dříve či později onemocní…

Detoxikační náplasti BiomagickPročišťování organismu je důležitou součástí zdravého života každého z nás. Všude se dočítáme o detoxikačních kúrách, které jsou však v něčem nepohodlné – buď časově náročné, zdlouhavé, nebo nákladné. Detoxikační náplasti Biomagick, to je očištění tak trochu jinak – účinně, rychle a bez zbytečně vysokých nákladů.

Jak to, že „sáček“ vytáhne škodliviny?

Biomagick jsou v EU certifikované náplasti. Je to výrobek vycházející z tradiční čínské medicíny, ale na rozdíl od mnoha jiných prošel certifikací CE. CE označení znamená Conformité Européenne – přeložené z francouzštiny „evropské shody“. Tento certifikát CE znamená to, že jeho výrobce či osoba, která dodává nebo uvádí výrobek na trh, potvrzuje, že tento výrobek splňuje veškeré náležitosti přísných požadavků všech EU Direktiv (nařízení vlády), který se na daný výrobek vztahují. Biomagick jsou jediné detoxikační náplasti na našem trhu, které jsou registrované na Ministerstvu zdravotnictví a zároveň prošly českou farmaceutickou kontrolou a jsou oficiálně dodávané jako jediné do mnoha lékáren v republice.

Detoxikační náplasti Biomagick s českým návodem mají prokazatelný účinek. Jsou vlastně jakousi symbiózou tradiční čínské a západní medicíny. Staří moudří Číňané totiž dávno vědí, že bylinky ve spojení s určitými látkami dokážou přes kůži vytáhnout z těla to, co nezvládají ledviny.

Detoxikační náplasti BiomagickAplikace Biomagicku je jednoduchá. Součástí balení je náplast a sáček, který vypadá jako balíček čaje. Ten na noc přilepíte na měkkou plosku nohy a necháte působit. Speciální složení balíčku vytáhne z těla usazené toxiny. Proběhne totiž osmóza – velmi jednoduše řečeno – fyzikální proces, při kterém dochází ke shromažďování látek tam, kde je jich koncentrováno více (tedy v našem sáčku). Ráno, když se probudíte, uvidíte výsledek. Sáček je navíc „chytrý“ v tom, že obsahuje polopropustnou membránu – látky tedy mohou dovnitř sáčku, ale ne ven. Prášek v sáčku přes noc zhnědne, přestože před aplikací byl světlý. Tak poznáte, kolik škodlivin se z vašeho těla vyplavilo. Biomagick fungují jako rychlá čistička organismu pomocí principu, který je ve výsledku vlastně jednoduše logický.

Pojďme se nyní podívat na unikátní složení náplastí Biomagick, abychom celou tuto „záhadu“ ještě lépe objasnili.

Detoxikační náplast Biomagick má unikátní složení

Staří Číňané byli zdravější, žili dlouho a měli návod, jak dosáhnout harmonie mezi tělem a duší. Nám Evropanům takové znalosti a dispozice k porozumění přírodě bohužel dány nebyly. Je však nesmírně zajímavé uvědomit si, že tradiční čínská medicína  ( ) nezná chemické pomůcky, přídavné, uměle vytvořené látky, strojově vyrobené pilulky… Lidé měli pouze vlastní zkušenost, bylinky a jedy, ze kterých dokázali vyrábět medikamenty unikátního složení na mnoho různých nemocí… vlastně, téměř na všechny. Za největší pokrok v rámci tradiční čínské medicíny však lze považovat umění prodloužit si život. A ruku na srdce, v dnešním uspěchaném světě děláme maximálně tak pravý opak. Jedním ze základních prvků, jak udělat život příjemnějším a tělo méně náchylné k nemocem, je právě očištění.

Složení působících látek u náplasti Biomagick vychází z principů TČM a je stoprocentním přírodním produktem. Nemusíte se tedy obávat žádné „chemie“. Obsahují mix zdraví prospěšných originálních látek, které mnohdy svedou víc, než uměle vyráběné léky:

  • Bambusový ocet – je vzácný výtažek z bambusu, který má už dlouhá staletí v čínské medicíně pověst zabijáka škodlivin v těle. Má výrazné absorpční a sterilizační účinky. 
  • Dřevěný ocet – pomáhá usnadňovat průchod toxinů tělem, a dostat je tak tedy ven pomocí chodidel. 
  • Turmalín – posiluje imunitní systém a napomáhá k psychické rovnováze, jelikož příznivě působí na nervový systém. Posiluje a pročišťuje tělo. 
  • Chitosan – tento známý název polysacharidu jistě evidujete ve své slovní zásobě. Chitosan je látka, která je částečně obsažena ve vnější kostře korýšů. Jeho výhodou je schopnost navázat na sebe těžké kovy a absorbovat škodliviny. 
  • Dextrin – nejedovatá látka, která v tomto složení opět přispívá odbourávání toxinů z těla. V potravinářství se používá jako zahušťovadlo (je například obsažen v pivu) a zde má funkci naprosto stejnou. Udržuje pohromadě účinné látky, které by se jinak mohly rozplynout. 
  • Vitamín C – stará se především o celkovou rovnováhu organismu, působí jako výborný antioxidant. 
  • Výtažky z bylinek – jsou jakousi třešničkou na dortu. Samy o sobě působí jako čističe organismu a přispívají k pevnému zdraví.

K čemu všemu jsou náplasti Biomagick dobré?

Detoxikační náplasti Biomagick - detoxikace silně zaneseného tělaKromě celkové očisty těla náplasti Biomagick také ulevují od bolestí a otoků končetin, uvolňují svalstvo na nohách, odstraňují zápach nohou, zlepšují kvalitu spánku, snižují únavu a naopak zvyšují energii, ulevují od astmatu. Svým komplexním působením také zlepšují celkový zdravotní stav a pomáhají od vleklejších nemocí. Hlavně ženy pak uvítají, že náplasti také výrazně pomáhají hubnout. Mnoho pečlivých maminek si oblíbilo tento detoxikační prostředek jako profylaxi a pomoc přetíženým školákům. Ve vyučovacím období rostoucí dětský organismus denně překonává vysokou psychickou zátěž v kombinaci s nedostatkem pohybu a je velmi vhodné jednou za tři měsíce pomoci svému dítěti díky detoxikačním náplastem jak po psychické, tak po fyzické stránce.

Co o detoxikačních náplastech Biomagick říkají uživatelé?

„Máme doma starého tatínka, o kterého musíme pečovat, protože už většinou jen leží a má potíže s chozením. Otékají mu nohy, a tak raději na aktivitu rezignuje a kouká na televizi. Biomagick mu čas od času dávám a druhý den má elán se „přesouvat“ sám, kam potřebuje. Jsem moc ráda, protože třeba rodinné oslavy může trávit společně s námi, a ne zavřený ve svém pokoji.“ říká Monika Hálková z Ústí nad Labem.

Ledviny fungují jako filtr. Všechny špatné látky, které zachytí, roztřídí a vyloučí ven. „Po těžkém zánětu ledvin bývám často nemocný a necítím se dobře. Detoxikační náplasti jsem zkusil na radu známé a vždycky se po kúře cítím lépe, proto ji opakuji pravidelně jednou za měsíc.“ svěřil se Pavel Sedlačík z Krnova.

„Biomagick používá můj syn a manžel. Desetiletý syn bývá často nachlazený, protože závodně plave. K tomu škola a ještě hudebka. Po detoxikaci je na něm vždycky vidět, že je „akčnější“ a ze školy nenosí špatné známky. Manželovi Biomagick pomáhají od zápachu nohou, protože pracuje jako číšník a je celý den zavřený v jedněch botách.“ prozradila Eva Bučková z Příbrami.

Biomagick se doporučují i v případě astmatu nebo alergií, kdy je tělo celkově oslabeno a nedokáže se samo bránit. Léky proti alergiím zpravidla pomohou se problému zbavit, avšak nenapraví porouchanou imunitu. „Jako alergik jsem zvyklá na ledasco. Mám zkušenosti s léky, po kterých bývám malátná, unavená a neschopná pracovat, i když musím. Od té doby, co používám detoxikační náplasti, se alergie neobjevuje tak často,“ říká Simona Soutková z Ostravy.

Jak často náplast Biomagick používat?

Každé balení obsahuje 14 kusů, tedy kúru na jeden týden. Ideální je opakovat kúru dvakrát po sobě. Detoxikace tedy proběhne během čtrnácti dnů, respektive nocí, aniž byste se museli starat o cokoli dalšího. Knihy o tradiční   ( TČM ) pak uvádějí minimální dobu detoxikace sedm dní. Dejte si proto pozor, abyste nezakoupili balení náplastí, které obsahuje třeba jen 10 kusů, což je pro detoxikaci neefektivní. Ve srovnání s podobnými výrobky můžete Biomagick sadu čtrnácti kusů pořídit již za cenu jednoho lístku do kina. Biomagick jsou skvělou volbou nejen pro vás jako prevence, ale také například pro starší rodiče nebo prarodiče, kteří jejich účinky zpozorují okamžitě.

www.topdama.cz