dárkyObdobí Vánoc a Silvestra s sebou nese mnoho rodinných oslav a scházení s přáteli. A k nim neodmyslitelně patří obligátní připíjení na zdraví. Nezůstaňte letos jen u přípitku, darujte svým blízkým pod stromeček skutečné zdraví.

dárkyVůně Vánoc. Co se Vám vybaví? Vánoční stromeček, vánoční svíčky, ozdoby, vánoční výzdoba, cukroví… A také samozřejmě dárky. Už máte ty pravé nakoupené, nebo ještě váháte? Pokud jste právě ve fázi přemýšlení, možná vám přijdou vhod naše , které rozhodně potěší a každopádně prospějí všem obdarovaným.

Mateční mléko s ženšenem – a únava je pryč

O kořenu ženšen jste již určitě slyšeli. Jeho účinky jsou po mnoho staletí a snad i tisíciletí ověřené lidé ho proto vyhledávají od pradávna. My vám dnes představíme doslova elixír života, který tento jedinečný kořen obsahuje: Mateční mléko s ženšenem. Dopřát by si ho měl každý, kdo bojuje s únavou, stresem, přepracovaností, kdo potřebuje posílit imunitu. Po využívání jednoho balení se bude člověk cítit nabuzený, plný energie a radosti. S Matečním mlékem s tak svým blízkým dáte nejen „nějaký“ vánoční dárek, ale doslova recept na zdraví a vyrovnanost.

Vložky plné hojivých bylinek

Trochu z jiného soudku je náš druhý tip, určený výhradně ženám. Vložky. Určitě si říkáte, že jsme se asi zbláznili, když vám radíme, abyste své ženě, přítelkyni nebo sestře či dceři darovali pod vánoční stromeček vložky. Kdepak, nezbláznili jsme se. Toto totiž nejsou obyčejné vložky. Jsou to vložky tzv. profylaktické, vyrobené podle receptury . Obsahují v sobě celkem 49 různých bylin, které jsou namíchány tak, aby pozitivně působily na vnější i vnitřní ženské pohlavní orgány. Díky tomuto působení pomáhají profylaktické vložky řešit potíže například s bolestivou či nepravidelnou menstruací, výtoky, záněty, při menopauze a mnoho jiných. Myslete na zdraví žen, které máte rádi.

Prožijte pokojné Vánoční svátky a užijte si je v okruhu těch, které máte nejraději. Hodně zdraví a štěstí v příštím roce.