Čaga s porií
Nápoj Čaga s porií byl vyvinut na základě starodávných ruských tradic a s použitím nejnovějších technologií. V Evropské unii je prezentován jako doplněk stravy. Dle §3 odst. 5 písm. a) vyhlášky č. 225/2008 ve znění pozdějších předpisů "Označování doplňků stravy nesmí doplňkům stravy přisuzovat vlastnosti týkající se prevence, léčby nebo vyléčení lidských onemocnění nebo na tyto vlastnosti odkazovat."
Zájemce o více informací ohledně působení tohoto preparátu se mohou obrátit na Centrum celostní medicíny Čínský lékař.
Složení:
ultra jemně mletá plodnice rezavce šikmého (Inonotus obliquus), ultra jemně mletá plodnice pórnatky kokosové (Poria cocos).
Dávkování: 2krát denně 1 kávovou lžičku (3 g) prášku rozmíchat v 100 ml horké vody. Pít při jídle, podle potřeby přidát med nebo třtinový cukr.
Připravený nápoj obsahuje aktivní složky.
Balení: prášek, 100 g.
Podmínky skladování: ukládat na suchém, tmavém místě při teplotě od 0°C do +25°C.
Datum spotřeby: 1 rok od data výroby.
Výrobce: Adens s.r.o., Bogdan Khmelnytsky Street 23, Karasuk town, Novosibirsk Region, 632862, Rusko.
V čem je rozdíl mezi doplňkem stravy Čaga s porií a ostatními produkty s čagou (rezavcem šikmým)?
Čím je jemnější mletí houby, tím vyšší je stupeň biologické dostupnosti účinných látek. Z hlediska technologie zpracování surovin způsob ultra-broušení má obrovskou výhodu oproti stávajícím průmyslovým metodám. Namísto obvyklých částic velikosti 100 mikronů dosahujeme velikosti částic 30 až 20 mikronů, což zvyšuje stravitelnost živin na 85-90%!
Další nuancí nové technologie je, že se v procesu mletí surovina zahřívá pouze na 30 stupňů Celsia, což plně garantuje zachování její blahodárných vlastností. Ostatní výrobci dosahují podobné velikosti částic prášku hub odpařením vody z extraktu, což samo o sobě zahrnuje vysokoteplotní zpracování a v důsledku toho ztrátu značné části užitečných vlastností produktu. Navíc ostatní výrobci nepoužívají zbytky houby, které byly získány z vodného extraktu. Bohatý na vlákninu a živiny "lógr" se prostě vyhazuje! Při ultra-jemném mletí se všechny živiny požívají a vstřebávají beze zbytku!
Nahrubo mletá nebo dokonce nakrájená na plátky čaga, kterou vidíte v lékárnách a v prodejnách, musíte před použitím ještě změlnit a luhovat v horké vodě - což je ztráta drahocenného času - a výsledkem veškerého úsilí je nápoj s nízkou biologickou dostupností účinné látky. V našem produktu všechny užitečné komponenty houby, včetně vláken, přechází do nápoje, rozpustnost prášku se pohybuje v rozmezí 75 až 90%.
Hodnocení
Zatím zde není žádné hodnocení tohoto produktu.
Musíte se přihlásit, abyste mohli hodnotit. Přihlásit se